Oi HANKO on myös juhlatila

Syntymäpäivät, vuosipäivät, tapaamiset, kokoontumiset, valmistujaiset...

Jos haluat luoda mieleenpainuvan kokemuksen ystävillesi tai perheellesi, meillä on mitä tarvitset! Ravintolamme on täydellinen paikka yksityisille juhlillesi. Tarjoamme erilaisia ruoka- ja juomapaketteja, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Voit myös muokata ruokalistasi ryhmäsi makuun sopivaksi.


Autamme sinua järjestelyissä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua juhlien suunnittelussa. He työskentelevät kanssasi luodakseen tarpeisiisi sopivan räätälöidyn menun ja paikan sekä neuvovat, kuinka voit hyödyntää aikaasi ravintolassamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä on myös omistautunut henkilökunta, joka koordinoi tapahtumasi kaikkia osa-alueita pöytien ja tuolien järjestelemisestä ruoan ja juomien tarjoiluun. Olemme valmiita auttamaan sinua viime hetken pyynnöissä tai kysymyksissä juhlan aikana, jotta kaikki sujuisi mallikkaasti alusta loppuun!


Herkut juhliisi

Ruoan ja juoman hinnat ovat kilpailukykyiset, joten voit nauttia tarjoilua pankkia rikkomatta. Tarjoamme myös edullisia paketteja, jotka sopivat mihin tahansa budjettiin pienistä kaveriporukoista suuriin sukujuhliin ja työkavereiden ryhmiin.

Jos etsit jotain erityistä, meillä on erikoisalennuksia ja -tarjouksia ympäri vuoden, jotka tekevät yksityisjuhlistasi entistä ikimuistoisemmat!


Loistava sijainti

Ravintolamme sijaitsee kätevästi lähellä julkista liikennettä ja meillä on runsaasti pysäköintitilaa ja hyvät kulkuyhteydet.